RSS

Despre noi

MAIL:            masinapotrivita@gmail.com
BIROU:         0766.955.763
PROGRAM:  Luni – vineri, 9:00 – 17:00

 

MASINAPOTRIVITA si cu mine 

danSunt Dan Babu, am  30 31 32 33 34 35 36 de ani si am studiat in mai multe tari. Am lucrat la PricewaterhouseCoopers in audit financiar si consultanta/ imbunatatirea performantei pentru companii multinationale. Dupa 4 ani de companie multinationala mi-am dat seama ca nu gasesc nicio satisfactie in munca, chiar daca o fac bine. Asa ca m-am hotarat sa fac ceva ce imi place, unde pot pune pasiune si am si experienta. Dupa indelungi cugetari mi-am dat seama ca toata viata am ajutat oamenii si sunt pasionat de domeniul auto. Asa ca am hotarat sa fac asta!

„masinapotrivita” a inceput in 2011 de la nevoia de baza a oamenilor de a NU fi pacaliti atunci cand cumpara o masina second hand. Ajutorul oferit este competent si folositor, obiectiv si riguros, specific si rapid.

Personal cred ca nu poti fi un bun profesionist fara valori fundamentale solide. Acestea se reflecta in tot ce fac si in toate domeniile din viata mea. Caut sa fiu un bun profesionist, sa lucrez in interesul clientilor mei cu respect si transparenta. Aceste idei le-am gasit in Biblie.

Daca ar fi sa sumarizez ce inseamna MasinaPotrivita as zice ca suntem oameni in primul rand si ca incercam sa schimbam putin mentalitatea societatii noastre prin exempul nostru. De-a lungul timpului s-au conturat 3 valori fundamentale, care ne ghideaza in discutiile cu clientii nostri, cu vanzatorii de masini, cand scriem rapoarte sau facem poze. Chiar tinem la ele!
1. INTEGRITATE: facem ce spunem, spunem adevarul si suntem corecti, suntem de incredere, indiferent ce ne costa. Cand nu stim ceva spunem ca nu stim.
2. COMPETENTA: avem teste unice, suntem foarte buni pe ce facem si ne pregatim constant mai departe. Cand nu stim ceva cautam sa invatam ce nu stim.
3. PASIUNE: facem munca asta pentru ca ne place foarte mult. Suntem mandrii de jobul nostru. Chiar punem suflet si chiar ne pasa de oameni

Suntem demni de incredere si ne pasa de tine. Pe bune. Au experimentat-o si altii, te invitam sa faci la fel.

HOME    |   CUM TE AJUT   |    REVIEW DEALERI    |    VIDEO    |   CLIENTI♥    |  

 

 

3 răspunsuri la „Despre noi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: