RSS

Despre noi

PROGRAM:  Luni – Joi: 10am – 5pm     |       Vineri: 10am – 3pm  

MașinaPotrivită si cu mine

danSunt Dan, am  30 31 32 33 34 35 36 37 de ani și am studiat în mai multe țări. Am lucrat la PricewaterhouseCoopers (PwC) în audit financiar și consultanță pentru îmbunătățirea performanței pentru companii multinaționale.

După 4 ani de corporație, mi-am dat seama că nu găsesc nicio satisfacție în muncă, cu toate că mă pricepeam la ceea ce făceam. Așa că m-am hotărât să fac ceva ce îmi place, unde îmi pot pune pasiunea și experiența. După îndelungi cugetări, mi-am dat seama că toată viața am ajutat oamenii și sunt pasionat de domeniul auto. Așa că am hotărât să fac asta!

MașinaPotrivită a început în 2011 de la dorința oamenilor de a nu fi păcăliti atunci când cumpără o mașină second hand. Ajutorul pe care îl oferim este competent și folositor, obiectiv și riguros, specific și rapid.

Nu poți fi un bun profesionist fără valori fundamentale solide. Acestea se reflectă în tot ceea ce fac și în toate domeniile în care am lucrat. Lucrez în interesul clienților mei cu respect și transparență. Aceste idei le-am găsit în Biblie.

Dacă ar fi să sintezizez ce înseamnă MașinaPotrivită, aș zice că suntem oameni în primul rând și că luptăm să schimbăm mentalitatea societății noastre prin exemplul nostru.

De-a lungul timpului, s-au conturat trei valori fundamentale care ne ghidează în discuțiile cu clienții noștri, cu vânzătorii de mașini, când scriem rapoarte sau facem poze:

1. INTEGRITATE – Facem ceea ce promitem, spunem adevărul și suntem corecți. Suntem de încredere, indiferent cât ne costă. Când nu știm ceva, recunoaștem.

2. COMPETENȚĂ – Avem teste unice și suntem foarte buni în ceea ce facem. Învățăm constant, deoarece industria este într-o continuă schimbare.

3. PASIUNE – Facem munca aceasta pentru că ne place mult! Suntem mândri de jobul nostru. Punem suflet și ne pasă de oameni.

Suntem demni de încredere și ne pasă de tine. N-o zicem doar noi, au zis-o și altii. Te invităm să te convingi singur, încercându-ne serviciile.

 

Mai jos este si un interviu cu MasinaPotrivita. E lung, dar interesant.

HOME    |   CUM TE AJUT   |    REVIEW DEALERI    |    VIDEO    |   CLIENTI♥    |  

 

 

6 răspunsuri la „Despre noi

  1. Marius

    august 25, 2019 at 8:44 pm

    Salut Dane! Noul tau videoclip cu suv-ul Toyota nu poate fi vazut, cica „este privat”.. poti sa vezi ce setari gresite are de nu se poate vedea, cred ca este un episod intefesant. Ca si argument, al doilea episod incarcat simultan astazi, cel cu bmw x320 se vede brici! bravo, super episod!

    Apreciază

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 
%d blogeri au apreciat asta: