RSS

Contact

MAIL:           masinapotrivita@gmail.com   BIROU:         0766.955.763

PROGRAM:  Luni – vineri, 9:00 – 17:00

 

MASINAPOTRIVITA si cu mine 

danSunt Dan Babu, am  30 31 32 33 34 35 de ani si am studiat in mai multe tari. Am lucrat la PricewaterhouseCoopers in audit financiar si consultanta/ imbunatatirea performantei pentru companii multinationale. Dupa 4 ani de companie multinationala mi-am dat seama ca nu gasesc nicio satisfactie in munca, chiar daca o fac bine. Asa ca m-am hotarat sa fac ceva ce imi place, unde pot pune pasiune si am si experienta. Dupa indelungi cugetari mi-am dat seama ca toata viata am ajutat oamenii si sunt pasionat de domeniul auto. Asa ca am hotarat sa fac asta!

„masinapotrivita” a inceput in 2011 de la nevoia de baza a oamenilor de a NU fi pacaliti atunci cand cumpara o masina second hand. Ajutorul oferit este competent si folositor, obiectiv si riguros, specific si rapid.

Personal cred ca nu poti fi un bun profesionist fara valori fundamentale solide. Acestea se reflecta in tot ce fac si in toate domeniile din viata mea. Caut sa fiu un bun profesionist, sa lucrez in interesul clientilor mei cu respect si transparenta. Aceste idei le-am gasit in Biblie.

Riscuri pentru cumparatorii de masini second hand

Profesia mea a aparut datorita nedreptatii in aceasta piata. Am observat ca multi oameni sunt pacaliti de vanzatori profesionisti (samsari, dealeri). Rolul meu este sa fiu un profesionist expert in ceea ce fac, sa consiliez si sa ajut practic in gasirea unei masini. Totodata depistez „antecedentele rutiere pe care le-a avut o anumita masina… sunt un fel de auditor auto.

In principiu exista 3 riscuri mari la masinile second hand din Romania. Din experienta mea aproximativ 85% dintre masinile prezente pe piata se incadreaza la punctul 4!

  1. Masina a avut un accident major si a fost „carpita”.
  2. Masina a fost prost intretinuta si vanzatorul pur si simplu vrea sa scape „sacul fara fund”.
  3. Masina are km dati inapoi. Unele masini au cu 30.000 km mai putin, altele au 300.000 km mai putin.
  4. Combinatii intre 1,2, si 3

De ce un consultant?

  1. Pentru ca decizia de a cumpara o masina este, dupa decizia de cumparare a unei case, cea mai mare decizie de cumparare din viata ta. O masina este scumpa, banii i-ai strans cu greu sau ai luat chiar un credit si riscul sa primesti o pacaleala (sau o tzeapa auto) este foarte mare.
  2. Poate nu te pricepi sa alegi o masina buna pentru tine – atat pentru nevoile tale de acum – cat si pentru cele estimat viitoare. Poate vrei diesel, cand de fapt iti trebuie benzina. Poate vrei masina mica, dar de fapt ai nevoie de spatiu mult.
  3. Si finally… poate cei mai buni consilieri pe care ii ai sunt „vecinul de la 6”, prietenul care are si el o masina similara, tot felul de oameni pe care nu ii cunosti de pe forumuri auto. Chiar si un mecanic auto nu este cel mai bun consilier pentru tine – iar daca nu crezi asta ar trebui sa vezi ce masini conduc mecanicii auto. Ei au masini REPARABILE. Tu ai nevoie de o masina FIABILA!

Cand ai o durere de masea te duci la stomatolog, cand ai parul prea mare te duci la frizer… you get the idea! Nimeni nu este priceput la orice – de aceea este bine sa apelezi la cineva cu experienta si expertiza, care stie ce face, mai ales cand dai bani pe o masina.

Fie ca esti bogat sau sarac – o masina este scumpa. Nu iti permiti o masina in fiecare zi, sau in fiecare luna, sau in fiecare an. Asa ca investeste potrivit!

 

Un răspuns la „Contact

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s