RSS

5. VANZARE MASINA

FAIR SALE
Raport pentru vanzatori, care vor sa creasca increderea cumparatorului. 

Sa zicem ca vrei sa iti vinzi masina (buna, bine intretinuta). Te intalnesti cu multi oameni, te suna multi oameni, devii parte la negocieri aberante, iti pierzi vremea cu „vizionari”.
Ba mai mult – te mai duci si la „reprezentante” sau service-uri „ale unui prieten” unde ti se spune cat de proasta este masina ta si ca ar trebui sa o vinzi foarte ieftin. Ajungi sa te enervezi pentru ca dureaza asa de mult sa vinzi, practic, o masina buna.

Clientii nostri care au apelat la serviciul asta au vandut masinile lor in medie cu 70% mai repede ca inainte de raport  si cu un pret mai bun, pentru ca cumparatorul a stiut clar pe ce da banii si daca merita sau nu.

Practic tu ne chemi pe noi, verificam masina ta dupa metodologia noastra de la Go To Target si facem un raport de evaluare pe care tu il poti prezenta potentialului cumparator. Asta nu exclude propriile teste ale cumparatorului, dar adauga incredere.

Am observat ca oamenii nu fug de o masina imperfecta, dar vor sa stie pe ce dau banii. Cel mai des este o problema de incredere, nu de bani sau timp.

HOME    |  CUM TE AJUT  |   REVIEW DEALERI    |    VIDEO    |   CLIENTI♥    |   DESPRE NOI 

 

Comentariile nu sunt permise.

 
%d blogeri au apreciat: