RSS

2. CAUTARE MASINA

Expertul cauta masina potrivita pentru tine
Este ca si cand iti vrei sa iti cumperi un costum facut la comanda, cu multiple masuratori, de la cel mai bun croitor din oras!

!!! Acest serviciu este momentan indisponibil pentru ca nu avem sufucienti oameni care sa preia comenzi noi. Speram sa rezolvam problema pana in toamna 2019. 

Cum functioneaza?
1. Ne trimiti un mail la adresa masinapotrivita@gmail.com si ne spui ce cauti.
2. Noi iti  explicam detaliile si iti facem o recomandare cu privire la care serviciu este mai bun pentru tine.
3. Specialistul nostru se intalneste cu tine. Daca esti din alt oras veti vorbi la telefon. Discutati despre buget, nevoi de mobilitate, deprecierea masinilor, consum, costuri de intretinere. Aici la MasinaPotrivita dispunem de o vasta baza de date internationala cu privire la fiabilitatea masinilor, si valorile lor de revanzare, dar facem asta de 7 ani si avem multa experienta proprie.
Totodata specialistul nostru iti creeaza asteptarile potrivite (majoritatea masinilor vandute in Romania nu sunt ceea ce par in anunt) si iti face recomandari.
4. Semnam un contract si dam drumul la treaba.

Ce facem?
Printr-o colaborare stransa pe mail si telefonic filtrati impreuna zeci de anunturi pana raman 3-5 variante, pe care noi le evaluam impreuna cu tine. Evaluarea fiecarei masini se face fix ca la VERIFICARE MASINA. Uneori vedem 5-6 masini, alteori 10-12 masini – nu este chiar o formula clara pentru aceasta.
Cand gasim masina potrivita (da, de acolo si numele) noi negociem pentru tine. Unele negocieri merg foarte bine, altele nu. Importanta este calitatea masinii pe care o cumperi si daca se potrivestei cu nevoile tale sau nu.
Jobul nostru se termina odata ce ai platit masina, ai ridicat-o, ai actele de la vanzator. Desigur ca venim cu tine si te asistam si in acest aspect. 

Mentalitatea noastra este germanica – adica facem lucrurile bine, nu neaparat repede. Nu ne plac deloc abordarile „merge si-asa” sau „atat s-a putut”. Vrem sa iasa bine din prima iar asta necesita multa munca in spate si multa experienta. In fond – suntem constienti ca ai strans banutii aceia prin munca, probabil nu a fost usor. Fie ca iti cumperi o masina de nevoie, fie ca este de placere sau de status pentru noi e clar ca nu faci asta in fiecare luna.

Cat costa?
Pentru a afla o lista de preturi te rugam sa ne trimiti un mail sau sa completezi formularul de mai jos.
Multumim.

*** Completari importante:
1. Cautarea dureaza si exista o lista de asteptare (de obicei tot anul), e bine sa decizi din timp ce vrei sa faci. Noi lucram cu contracte, asa ca nu vei deveni clientul nostru decat dupa semnarea unui contract.
2. Colaborarea acesta este stransa si este important sa „avem chimie”. Este posibil ca in urma intalnirii sa iti recomandam celalat serviciu al nostru. 

 

HOME    |   EVALUARE MASINA   |   REVIEW DEALERI    |    VIDEO    |   CLIENTI♥    |   DESPRE NOI 

Reclame
 

Comentariile nu sunt permise.

 
%d blogeri au apreciat asta: