RSS

2. CAUTARE MASINA

SEARCH & FIND
Expertul cauta masina potrivita pentru tine
Este ca si cand iti vrei sa iti cumperi un costum facut la comanda, cu multiple masuratori de la cel mai bun croitor din oras! 

Sa cumperi o masina second hand buna si potrivita in Romania nu este o treaba usoara. Daca ai incercat singur sa faci asta ai observat si tu. Iti trebuie expertiza, energie, timp si rabdare si nu este sigur ca ai nimerit o masina buna. Poate ai si vazut cateva automobile si ai descoperit ca masina nu este chiar asa de „impecabila” sau „extra full options” sau „fara accident, carte service” cum era descrisa in anunt.

Noi la MasinaPotrivita avem o mentalitate germanica pentru ca am crescut intr-un mediu germanic. Adica vrem ca lucrurile sa fie facute BINE nu neaparat repede. In fond nu cumperi o masina second hand in fiecare luna,

Expertul MasinaPotrivita este atat un consilier cat si un detectiv. El se intalneste cu tine, discuta despre buget, nevoi de mobilitate, deprecierea masinilor, consum, costuri de intretinere. Aici la MasinaPotrivita dispunem de o vasta baza de date internationala cu privire la fiabilitatea masinilor, si valorile lor de revanzare. Totodata expertul nostru iti creeaza asteptarile potrivite (majoritatea masinilor vandute in Romania nu sunt ceea ce par in anunt) si iti face recomandari. 

Printr-o colaborare stransa pe mail si telefonic filtrati impreuna zeci de anunturi pana raman 3-5 variante, pe care el le evalueaza singur sau impreuna cu tine. Evaluarea o face ca la punctul precedent „Go To Target„. Dintre aceste variante una este masina potrivita.
Uneori expertul vede 5-6 masini, alteori 10-12 masini – nu este chiar o formula clara pentru aceasta.
Expertul auto MasinaPotrivita nu te lasa doar aici, ci si negociaza pentru tine un pret foarte bun cu argumente tehnice si economice solide.

Noi suntem deja pe piata de 2 3 4 5 6 7 ani si sunt mii de oameni care au apelat la noi. Cam asta spun oamenii despre noi pe facebook https://www.facebook.com/masinapotrivita/reviews

Pe scurt:

  • FARA ajutorul de la masinapotrivita risti sa: pierzi timp, nervi, bani iar la sfarsit sa cumperi o masina cu defecte ascunse, in care trebuie sa investesti mii de EURO si timp.

  • CU ajutorul de la masinapotrita indraznesti sa: castigi timp si bani, sa cumperi o masina buna, la un pret bun si care sa nu iti creeze surprize in viitor.

HOME    |   EVALUARE MASINA   |   REVIEW DEALERI    |    VIDEO    |   CLIENTI♥    |   DESPRE NOI 

 

Comentariile nu sunt permise.

 
%d blogeri au apreciat asta: