RSS

5. AUDIT BUSINESS/FLOTA AUTO

Audit Flota auto/ Audit Parc Auto 

Inseamna ca noi venim la voi si auditam rentabilitatea diviziei voastre de auto. Fie ca flota voastra este mare sau mica.

Arii de specializare
– achizitii
– management operational
– management de recompense
– management de daune
– management de reparatii si intretinere
– management de vanzare.

Practic noi auditam atat modul in care au fost cumparate masinile cat si contractele cu service-uri. Putem face acest lucru incognito, fara stirea angajatilor din departamentul auditat, fie direct – cu stirea lor.

Jobul se finalizeaza cu predarea unui raport + explicatii si o lista de remedieri.
Putem organiza si intalniri de follow-up pentru a masura implementarea acestori propuneri de remedieri sau ne putem ocupa chiar noi de implementare.

AUDIT Conformitate INCOGNITO

Foarte multe Branduri sufera pentru ca la nivel global exisita o anumita calitate a produselor si a serviciilor, dar la nivel local aceasta calitate nu exista.
Am intrebat pe facebook intr-o postare „Vi s-a intamplat vreodata sa mergeti la service si cei de acolo sa spuna ca au schimbat uleiul, sa va fi facturat uleiul, dar in realitate sa nu fi schimbat nimic?”  Sunt FOARTE multi oameni.

La reprezentante se fura – cred ca oriunde cauti pe internet asa ceva vei gasit relatari.

Bine, bine – dar cine fura, cum fura, de ce fura?
Ei bine – prin acest audit incognito putem depista care sunt vulnerabilitatile unei reprezentante auto, atat la nivel de proceduri cat si la nivel de oameni, putem depista metodele de adjudecare necinstita a unor foloase necuvenite. Iar rapoartele noastre ajung file la conducere fie direct la actionar.
Este, daca vrei, un fel de Mystery Shopping la un nivel specializat.

Automotive Business Audit

Suntem specializati de 10 ani pe verificari de masini second hand, am interactionat cu peste 200 de afaceri care importa masini si exista cateva lucruri care duc la succes si crestere, altele ca atrag stagnare, iar altele care te duc in jos.

Expertiza noastra este si pe parte financiara, procedurala, lucrand deja pentru peste 30 de companii nationala si multinationale in domeniul imbunatatirii performantelor.

 

Comentariile nu sunt permise.

 
%d blogeri au apreciat: