RSS

3.1 CONSULTANTA MASINA NOUA

Realitatea este ca banii se fac greu. La orice nivel.
Fie ca strangi 10.000 EUR fie 30.000 EUR fie… oricat.
Si inainte sa ii cheltuiesti (fie ai tai fie imprumutati) e bine sa cantaresti mult lucrurile. Mai ales daca te afecteaza pe termen lung.


Gandeste-te putin.
Cumparatorul de masina noua vs cel de masina second hand tine masina in medie cu 2 ani mai mult. Perioadele de garantie oscileaza intre 3-7 ani, dar oamenii tin masina mai mult decat perioada de garantie, de obicei.

 

Ai nevoie de un sfat. Potrivit.

Bine, cine nu are? 🙂
Hai sa fiu sincer cu tine, si putin cam direct.
Indiferent cat de mult te informezi, cat de mult cauti pe forumuri, cate sfaturi e la prieteni ceri tot nu o sa devii „competent”. Si realitatea este ca lasi decizia asta importanta in mainile cuiva care nu este foarte competent in domeniul asta. Mai bine o externalizezi si imi multumesti dupa.

Cum te-ai informat pana acum?
– te-ai uitat in trafic si ai vazut o masina frumoasa. Te-ai gandit „mi-ar placea si mie asa ceva”
– ai cautat pe forumuri „probleme mere marca x” si ai dat de probleme
– ai intrebat prieteni care detin UN MAR ” auzi, ce parere ai … sunt bune merele astea”?
– ai intrebat prieteni daca li se potriveste masina pe care o au si ai tras concluzia „pai daca e buna pentru el, o fi bun si pentru mine”
– si in ultima instanta ai fost chiar tu sa testezi merele, intreband vanzatorii de diferite mere daca ei cred ca merele lor sunt bune pentru tine. Te-ai mirat ca nimeni nu ti-a zis pana acum „Nu, nu sunt bune”.

Realitatea este ca oamenii nu cauta interesul TAU. Nu o sa vezi in veci un dealer auto care iti spune „Uite ce e – mai bine nu iti cumpara masina x ca e prea scumpa si te imprumuti prea mult. Si totodata avand in vedere problema ta cu spatele mai bine cumperi alta marca de la alta reprezentanta, ca au scaune mai bune ca noi”.

Eu sunt pragmatic
Si tocmai de aceea sfaturile mele sunt personalizate pe tine, echidistanta fata de ce masina iti cumperi pana la urma, sau cum o cumperi. Uneori te incurajez sa urmezi o pasiune, alteori trebuie sa fiu vocea ratiunii.

Dar cam asta fac.
Noi verificam masini second hand, eu personal am testat peste 5500 de masini si toate astea au fost noi candva. Unii propreitari imi arata facturi cu mii si mii de euro aruncati pe fereastra in reparatii, altii doar sute de euro aruncati in 5 ani. Unii isi vad de viata lor, altii vad de „viata masinii”.

Sper ca te-am convins. Daca da atunci mai jos sunt detalii despre preturi, daca nu macar ai invatat ceva.
Ah – am uitat ceva.
Noi, la masinapotrivita, avem preturi preferentiala la anumite marci, primim discounturi mai mari decat ai primi tu. Asta in caz ca te gandesti strict la bani.

CAT COSTA, cum se desfasoara?

Buget sub 10.000 EUR : 495 RON
Buget intre 10.000 -20.000 EUR : 695 RON
Buget peste 20.000 EUR: 895 RON

Plata o faci inainte in cont/ sau pe Revolut. Programarea o faci la numarul de mai jos 0730.67.60.40
Intalnirea dureaza aproximativ 45 de minute, vom trece prin toate nevoiele tale, iti spunem la ce e bine sa renunti, la ce nu e bine sa renuti, taiem din asteptarile tale, ne uitam peste cateva anunturi impreuna, discutam despre bugetul tau.

Vom fi operativi: analizam si anunturi, si vei primi o serie de intrebari despre ce nevoie ai de fapt.

Poti pune intrebari despre fiabilitatea motoarelor, despre masini noi, masini second hand.
Cel mai probabil intalnirea este video, pe ZOOM (appstore/ playstore).

Pentru intrebari poti sa ne scrii un mail: masinapotrivita@gmail.com sau telefon/whatsapp: 0730676040

 

Comentariile nu sunt permise.

 
%d blogeri au apreciat: